Helyi hírek

Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. május 25 - én (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várnak minden érdeklődőt.
LAKOSSÁGI ELEKTRONIKAI HULLADÉK BEGYŰJTÉS
Az elektronikai hulladék átvétel időpontja: 2023. 06. 19-e hétfő 8:00-tól 19:00-ig
Vállalkozz, legyél Te is önfoglalkoztató!
A program célja az álláskeresők önfoglalkoztatóvá válásának támogatása, ezáltal a foglalkoztatottság további növelése. 
Áramszünet
Az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. április 27 - én (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várnak minden érdeklődőt.
Lomtalanítás
Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. lomtalanítást hirdet az előző években bevezetett házhozmenő gyűjtési formában. 
"Legszebb konyhakertek" pályázati felhívás
Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését! A jelentkezési lap letölthető az önkormányzati pályázatok menüben.
Hirdetmény
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatal munkarendje április 3 – tól visszaáll a hagyományos, 5 napos munkahétre. Ennek megfelelően az ügyfélfogadási idő a következőképpen alakul:
Áramszünet
Az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.