Helyi hírek

Birkózó tábor 2020-ban is
Lassan 30 éve tart nyári tábort sportolóinak a Törökszentmiklósi Birkózó és Diáksport Klub, ebben az évben sem maradhatott el.
Sajtótájékoztató a II. Alföld Challenge-ről
A szervezők sajtótájékoztatón jelentették be, hogy idén is megrendezik az Alföld Challenge terepakadály- és élményfutást.
Eboltás
Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a városban kötelező veszettség elleni eboltás kerül lebonyolításra. Az ebek védőoltásának időpontja és helyszíne a mellékletben elérhető.
TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 17. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 18-19. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
SzívHang – Sárközi Mária könyvbemutatója
Könyvbemutatóval egybekötött élettörténet tárul fel előttünk 2020. augusztus 28-án (péntek) 18 órakor az Ipolyi Közművelődési Központ Zsigray Julianna Színháztermében. Egy törökszentmiklósi származású szerző verses kötetével ismerkedhetnek meg.  Hivatalnokként, vagy a helyi színjátszó kör tagjaként bizonyára sokan emlékeznek Sárközi Máriára.