Helyi hírek

Villanyoszlop csere miatt várható időszakos forgalomkorlátozások
Ezúton is tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az SMHV Energetika Kft. kivitelezésében Törökszentmiklós területén az E-ON 0,4 kV-os hálózatán optikai hálózat bővítés miatt, oszlop cserékre kerül sor. Az áramszünetről az  E-ON értesíti az érintett fogyasztókat. 
Felhívás villamos hálózatok környezetének tisztántartására
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. felhívja az ellátási területen lévő ingatlantulajdonosokat, használókat, kezelőket, bérlőket - ideértve - a természetes- és növényvédelmi területek kezelőit, az erdészeket, önkormányzatokat - a villamos hálózatok nyomvonalát és a biztonsági övezetet érintő akár élő, akár elszáradt, gondozott vagy gondozatlan fák, bokrok, növényzet eltávolítására, a fák gallyazásának elvégzésére.
Tájékoztatás
Mint bizonyára Önök is tapasztalták, a 4. számú főút 122+570 km szelvényében lévő forgalomirányító fényjelző készülék (Törökszentmiklós-Surjány településrész) sárga villogó üzemmódban működik.
A megemlékezés elmarad
Figyelembevéve a koronavírus járvány jelenlegi helyzetét, a központi iránymutatások elfogadása mellett ma délelőtt az a döntés született, hogy nem tartjuk meg Törökszentmiklóson a korábban meghírdetett október 23-i ünnepi megemlékezést.
2020. október 15-én rendkívüli képviselő-testületi ülés
Három napirendi pontban hoztak döntést:
Törökszentmiklósi Értékek Klubja vendége Dr. Boros G. László professzor
„Teremtéstől az orvostudományig-, mert az írások NEM hazudnak" címmel  2020. október 20-án kedden, 18 órakor mutatkozik be az Ipolyi Közművelődési Központban.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. október 15-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja rendkívüli ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Fejlesztési munkák Törökszentmiklóson
Sikeres közbeszerzési eljárás után 2020. augusztusában aláírásra került a vállalkozási szerződés, és átadásra került a munkaterület a kivitelezőnek, így elkezdődhetett a város közvilágítási hálózatának korszerűsítése. A felszerelésre kerülő lámpatestek korszerű LED technológiával biztosítják a város közvilágítását, jelentős energia megtakarítást, olcsóbb, üzembiztosabb szolgáltatást biztosítva a város lakosságának.