Helyi hírek

December 03-án, vasárnap az ADVENTI CSENDHÁZ is kitárja „szárnyait” a Kossuth téren
A Kossuth téri Csendházban egészen december 30-ig csendesülhetünk el, pihenhetünk meg. A benne található törökszentmiklósi szárnyas oltárt Réti Szabó Sándor nagyrétei népi fafaragó készítette, amely egyedülálló méretében és üzenetében egyaránt. 
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Rezidens ösztöndíjpályázatot írt ki
A Törökszentmiklóson is jelen lévő gyermekgyógyászati és háziorvosi szakember hiány megoldásának elősegítésére Törökszentmiklós Városi Önkormányzat ösztöndíjpályázatot írt ki „Rezidens ösztöndíj program” címmel.
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat egyszeri bruttó 10.000.000 Ft-ot biztosít a 3. számú házi gyermekorvosi körzet ellátását vállaló orvosnak
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött arról, hogy pályázatot hirdet a 3. számú házi gyermekorvosi körzet területi ellátási kötelezettséggel működő házi gyermekorvosi praxis betöltésére, iskola-egészségügyi ellátásban való részvétellel
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. november 23-án (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt. A Képviselő-testületi ülésen összesen 13 nyilvános napirendi pont szerepel:
Egyéni Gazdaságok Összeírása
A gazdáknak a növénytermesztésről, az állattenyésztésről, a mezőgazdasági tevékenységet végző munkaerőről, illetve beruházásokkal és a termeléssel összefüggő ráfordításokkal kapcsolatban kell adatokat szolgáltatniuk. 
Meghosszabbították a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat határidejét
A Kulturális és Innovációs Minisztérium döntése értelmében a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszer 2024. évi pályázati fordulójában a pályázatok beadási határideje 2023. november 7-re módosult.
Igazgatási szünet
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatal 2023. december 27. napjától 2024. január 01. napjáig igazgatási szünet miatt zárva tart. A törökszentmiklósi képviselő-testület erről október 26 – i testületi ülésen döntött.
Kertész úti Kisposta
A Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. Postapartneri közreműködői szerződést kötött a Magyar Postával a Kertész út 10. szám alatti Kisposta üzemeltetésére.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. október 26-án (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.  
Új helyre költözött az NHSZ információs iroda
Az NHSZ Nkft. Törökszentmiklósi Információs pont a mai naptól az 5200 Törökszentmiklós, Dózsa György út 17. sz. alatt várja az ügyfeleket. Az ügyfélfogadási rend változatlan marad, hétfő 8.00-15.00 és szerda 8.00-16.00 óráig.