Helyi hírek

Áramszünet értesítő
Az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2024. május 30-án (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésre
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. Földi kémiai védekezés időpontja: 2024. május 14. (kedd) napján a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Rossz idő esetén a permetezésekre (05.15-16.) napján ugyanebben az időpontban került elvégzés
Lomtalanítás
A Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy a 2024. évi LOMTALANÍTÁS az előző években bevezetett házhoz menő gyűjtési formában kerül elvégzésre. A házhoz menő lomtalanítás kizárólag igénylőlappal, előre egyeztetett, visszaigazolt időpontban kérhető.
Pályaépítési munkák
A MÁV-START Zrt. 2024. május 4-től május 5-ig és június 15-től június 16-ig Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza állomások között pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2024. április 25-én (csütörtök) 15 órai kezdettel rendes, nyilvános ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI DÍJAT NYERT AZ ÖNKORMÁNYZAT
Az elismerés mindig jól esik, hiszen az elvégzett munkát, az elért eredményt értékelik ilyenkor. Főképp olyan esetben, ha országos megmérettetésben, szakmai minősítés során történik mindez. A Településfejlesztési Szövetség a térség és településfejlesztés iránt elkötelezett szakmai szereplők közössége. 
Vágányzári információ
A MÁV-START Zrt. tájékoztatta az utazó közösséget, hogy 2024. április 13-tól 2024. április 28-ig a Gyömrő - Mende állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 sz. [Budapest -] Szolnok – Debrecen vasútvonalon a 406 és 407 sz. CORONA InterCity vonatok Budapest-Keleti - Szolnok között módosított menetrend szerint közlekednek.
Már lehet regisztrálni az allergiaszűrésre
A következő hónapokban sokak életét nehezíti meg az allergia. Az EGYMI-ben idén több alkalommal kerül sor ingyenes allergiaszűrésre.  Dr. Csordás Melindát, az EGYMI igazgató főorvosának tájékoztatása szerint hagyományosan ebben az évben is lesz allergiaszűrés, először 2024. április 22-én, de most csak 60 beteget tudnak fogadni, majd májusban szeretnék a következőt.