TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Második fordulójához érkezett a Crazy Kézi-Bekka Strandkézilabda Kupa.

2020-07-28 13:15

Második fordulójához érkezett a Crazy Kézi-Bekka Strandkézilabda Kupa. A helyszín ezúttal is a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping. Meglehetősen párás, szomorkás reggelen érkeztek a csapatok a pályához, de legalább az eső nem esett, mint az előző fordulóban.

A lányoknál a Másnaposok lettek a tornagyőztesek, a Bajos Csajok előtt. A harmadik helyen a XVI. kerületi KMSE végzett. Negyedikek lettek a Maják, ötödik helyen zártak a Bájos Csajok. Hatodik lett a MAFC, a 7. hely pedig az Uhhdekomoly-é. A gólkirály Német Kata lett, a legjobb játékos Gajdos Petra, a legjobb kapus pedig Jammolu Lulu.

A férfiaknál a Turmix nyert, második lett a Négy!!4, az Alkoholterminátorok lettek a bronzérmesek, a 4. helyen pedig a Szállítók zártak.  A férfiaknál Nyikos Tamás lett a gólkirály a legjobb játékos Kovács Tamás, míg legjobb kapus különdíját Sávai Levente kapta. 

A Harmadik és egyben az idei nyár utolsó fordulójára fordulóra augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kempingben.