Helyi hírek

Tájékoztató
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az időközi választás részvételi adatait a Választások/Időközi Választás/Részvételi adatok menüpontban tesszük közzé 11:00, 15:00, 19:00 órakor.
HIRDETMÉNY
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. január 16-án (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja rendkívüli ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Tájékoztató
Tájékoztatjuk az 1. számú választókerület lakosait, hogy a J-N-Sz Megyei Kormányhivatal Törökszentmiklósi Járási Hivatalának Kormányablaka az időközi választás napján, azaz 2020. január 19-én  (vasárnap) 06.00 órától 19.00 óráig nyitva tart.
Tájékoztató
Az érintettek figyelmébe ajánljuk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2020. január 8-án a vízkészlet járulékról és annak szabályozásáról kiadott tájékoztatóját, mely tartalmazza a járulékfizetésre kötelezettek meghatározását, a járulékfizetési kötelezettség teljesítésének módját és tartalmát, a fizetés alóli felmentések esetleges lehetőségét, a járulékszámítás módját, valamint egyéb előírásokat és információkat ezzel kapcsolatban.
Kezdetét vette a Jubileumi Emlékév Törökszentmiklóson Megszületett a Törökszentmiklós 300 logó
1720-ban II. Almásy János telepítette újra Törökszentmiklóst. Őseink és örökségeinkről történő megemlékezés jegyében teIik a következő másfél év, hiszen idén ünnepeljük városunk újratelepítésének 300. évfordulóját.
Pénz a jövődhöz
A projekt által az Észak-Kelet magyarországi régióban 2.105 új vállalkozás indulhat,melyhez a jelentkezők fejenként 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatástkaphatnak a Magyar Államkincstártól 12 hónapon keresztül (100%-os támogatás),melyből 3,3 millió Ft-ot bérre és annak járulékaira, 1,3 millió Ft-ot pedig szinte bármimásra (eszköz, szolgáltatás, stb.) lehet felhasználni.
Karácsonyi hangverseny
December 20-án 18 órakor az Ipolyi Közművelődési Központ színháztermében a Kodály Zoltán AMI növendékei és tanárai vonós zenekara és fúvós együttese ad koncertet a Sanctonicolaum Kórus közreműködésével. December 22-én 18 órakor a Szentháromság Római Katolikus Főtemplomban a Salve Regina Kórus koncertjével zárul az adventi program.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. december 19-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Kéményseprői társasházi sormunka várható Törökszentmiklóson
A lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. A kéményseprők szempontjából az ügyfeleket a családi házban és a társasházban élőkre csoportosítják. Továbbá ahol nincs bejegyezve gazdálkodó szervezet és ahol van.
Igazgatási szünet
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2019. december 7-én (szombat) és december 14-én (szombat)  igazgatási szünet miatt zárva tart.