Helyi hírek

Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. április 25-én (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
A legszebb konyhakertek program
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat meghirdeti "A legszebb konyhakertek" programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését! Jelentkezési határidő: 2019. június 15.
Tiszta udvar, rendes ház
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi környezet szépítésének terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismerésére "Tiszta udvar rendes ház" elismerést alapította. 
Tájékoztató vastagbélszűrésről
Hazánkban a vastagbélrák a második leggyakrabban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedés, ezért a szűrés elindulása, annak hatékony fenntartása a halálozások számának csökkentése révén kiemelt jelentőségű.
DélUtán Alapítvány
A DélUtán Alapítvány, amely 21. éve ingyenesen hívható az ország minden pontjáról, már eddig is sok magányos, elszigetelt, 40 év feletti ember gondján tudott enyhíteni. Nemcsak telefonon fogadják a támaszadást igénylő embereket és nemcsak a középkorú és idős emberek jelentkezését várják. 18 éves kortól CHAT és e-mail kapcsolatot kínálnak a lelki támogatásra szorulóknak.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. április 5-én (péntek) 10 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
HIRDETMÉNY
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. március 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Barnamezős beruházás keretében az iparipark fejlesztése zajlik Törökszentmiklóson
A kivitelezést jelképező ünnepélyes alapkövet március 13-án a volt Vegytek telephelyén Markót Imre polgármester, Boldog István országgyűlési képviselő, Fehér Petra a JNSZ Megyei Közgyűlés alelnöke helyezték el. 
Általános iskolai beiratkozások rendje
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. tv. 50 §(7) bek.  alapján a JNSZ Megyei Kormányhivatal a mellékelt hirdetményben szereplő időpontokban határozta meg a 2019/2020. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozás rendjét.
Óvodai beiratkozás 2019
Meghatározták az önkormányzati óvodai beiratkozás időpontját. 2019. márcus 18-22. között kell leadni az óvodai jelentkezési lapokat az Óvoda Központban.