Helyi hírek

Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. december 19-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Kéményseprői társasházi sormunka várható Törökszentmiklóson
A lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. A kéményseprők szempontjából az ügyfeleket a családi házban és a társasházban élőkre csoportosítják. Továbbá ahol nincs bejegyezve gazdálkodó szervezet és ahol van.
Igazgatási szünet
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2019. december 7-én (szombat) és december 14-én (szombat)  igazgatási szünet miatt zárva tart.
Tájékoztató
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy aki a 12.000,-Ft értékű rezsicsökkentéssel kapcsolatos igazolást a Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban átvette, de a Szolgáltatónál még nem jelentkezett az igazolással az a jogosult legkésőbb 2019. december 15. napjáig tudja az igazolásokat benyújtani a Szolgáltató részére.
Meghívó
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat a „Galambos park” és közvetlen környezetének fejlesztését tervezi. A terület környezetrendezési-fejlesztési koncepció tervének készítése folyamán lakossági véleményekre szeretnénk építeni, ennek érdekében lakossági fórumot hirdetünk, ahol az eddig elkészült vázlatterveket bemutatjuk, melyekkel kapcsolatban az Önök véleményét, észrevételeit szeretnénk megismerni.
A VÁROS NAPJA
2019. december 7-én kerül megrendezésre a Város Napja, melyre minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezvény szervezője Törökszentmiklós Város Önkormányzata. 
Adventi készülődés Törökszentmiklóson
A Kossuth téren felállított Csendház és a városi karácsonyfa jelzi az advent közeledését. Adventi vasárnapokon hagyományosan gyertyát gyújtunk a Kossuth téren, ahová szeretettel várunk mindenkit.
Közlemény
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a múlt héten közölt Testületi ülés időpontja adminisztrációs hiba miatt rosszul lett közölve. A novemberi rendes ülés időpontja 2019. november 28-a 15.00 óra
Választási Ügyelet
A Törökszentmiklósi Helyi Választási Iroda 2019. november 30-án (szombat) 08.00-16.00 óráig Választási Ügyeletet tart.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. november 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.