Helyi hírek

Tájékoztató
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. április 21-én (szombat) igazgatási szünet miatt zárva tart.
Szakmák Éjszakája a Lábassyban
Sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Lábassy János Szakgimnázium és Szakközépiskola 2018. április 13. 18 órától az iskolában rendezett Szakmák Éjszakája programsorozatra.
Városházi Esték
Ezúton is tájékoztatjuk a lakosságot, a Városházi Esték közönségét, hogy az április 13-ra meghirdetett előadás az előadó betegsége miatt elmarad. Az előadó tisztelettel kéri megértésüket és türelmüket. Az előadást az év folyamán pótolni fogja.
Pályázati felhívás Városi Strandfürdő Büfé üzemeltetésére
Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Törökszentmiklós Városi Strandfürdő és Kemping területén található büfé üzemeltetésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 16.
OTP Bank lakossági tájékoztató fórum
Az OTP Bank Nyr. lakossági tájékoztató fórujmot tart 2018. április 12-én csütörtökön 17 órától a Városháza Dísztermében. A fórum témája a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó támogatási program bemutatása.
A Költészet Napja
Az idei Költészet Napi rendezvénysorozat a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Törökszentmiklósi Csoportja, az Ipolyi Kulturális Központ, a Pro Bibliotheca Alapítvány és az Ipolyi Könyvbarát Kör együttműködésével és támogatásával valósul meg.
Hirdetmény
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal konzorcium keretében 310.420.000,- Ft összegben uniós támogatást nyert el a TOP-5.1.2-15 kódszámú, „Helyi foglalkoztatási együttműködések” című pályázati felhívásra benyújtásra került TOP-5.1.2-15-JN1-2016-00001 kódszámú, „Foglalkoztatási paktum megvalósítása a Törökszentmiklósi Járásban” című támogatási kérelme keretében.
MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtási munkák
A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen, Területi Ingatlankezelési és Zöldterület Karbantartási Osztálya tájékoztatja a lakosokat, hogy a 2018. április 4. – 2018.június 1. közötti időszakban, vegyszeres gyomirtási munkát végez a Debreceni Igazgatóság területén. A vegyszeres gyomirtás kizárólag a vágányhálózatot (vasúti töltést) érinti, annak környezetét a tevékenység nem terheli.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 29-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Hirdetmény
Kormányablakok és okmányirodák ügyfélfogadási rendje 2018. április 6. (péntek) és április 8. (vasárnap) között a választáson való részvételi lehetőség biztosítása érdekében. További információ az elolvasom gombra kattintva található.