TÖRÖKSZENTMIKLÓS

menü
06 56 590-420

Álláshirdetés összeírók felvételéhez

A Magyar Állam 100%-os tulajdonában álló Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. ÖSSZEÍRÓI, KÉRDEZŐI ÁLLÁSRA munkatársat keres, akinek feladata: a KSH nagy múltú adatgyűjtéseiben való részvétel a következő településeken: Törökszentmiklós, Fegyvernek, Szajol és Örményes

ELOLVASOM

„Tiszta udvar, rendes ház 2017. év” elismerő cím

Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 37/2015. (XII.18.) számú rendeletével a helyi környezet szépítésének terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismerésére „Tiszta udvar rendes ház” elismerést alapított természetes személyek, lakásszövetkezetek vagy társasházak lakóközösségei, valamint a nem önkormányzati fenntartású intézmények, Törökszentmiklós közigazgatási területén székhellyel rendelkező gazdasági társaságok részére.

ELOLVASOM

Hősök napi megemlékezés

Az emlékezés napja Törökszentmiklóson május utolsó vasárnapja, amely idén május 28-a. Szép hagyománya városunknak, hogy évente egyszer megállunk tisztelegni elődeink emléke előtt. A rohanó hétköznapok terhét lerakva elgondolkodunk élet-halál kérdéseiről, hősiességről és áldozatról, háború és a béke jelentéséről.

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 25-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

III. „Ezerjó” Folklór Fesztivál

A törökszentmiklósi „Ezerjó” Művészeti, Kulturális és Hagyományőrző Egyesület 2017. május 29 - június 03-ig rendezi meg  Törökszentmiklóson a III. „Ezerjó” Folklór Fesztivált. A rendezvény fővédnöke Boldog István országgyűlési képviselő, védnöke Markót Imre Törökszentmiklós Város polgármestere.

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatjuk Törökszentmiklós Város Tisztelt lakosságát,  gazdálkodó szervezeteit és intézményeit, hogy  a Település Arculati Kéziköny készítséhez,

ELOLVASOM

HIRDETMÉNY

Tájékoztatjuk Törökszentmiklós Város Tisztelt lakosságát, érdek-képviseleti-, civil- és gazdálkodó szervezeteit, vallási közösségeit és szakmai érdekképviseleteit  arról, hogy a Törökszentmiklós Városi Önkormányzat a Településképi Arculati Kézikönyvének és Településképi rendeletének készítése elindult.

ELOLVASOM

Locsoljon kevesebb csatornadíjjal

  A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatott arról, hogy segítséget tudnak nyújtani a hamarosan induló öntözési szezonban, amely által nem kell szennyvíz-elvezetési díjat fizetni az öntözésre elhasznált ivóvíz után.  

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. április 27-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

Hirdetmény

A tavasz közeledtével a növénytermesztés aktuális feladatai mellett elszaporodnak a vegyszerlopások is. A nem megfelelően őrzött növényvédő szereket ellopják. A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásai a vegyszerlopások megelőzésére:

ELOLVASOM