TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Törökszentmiklóson is működik hulladékudvar

2019-09-18 10:28

A hulladékszállítási szerződés birtokában a Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. - mint az NHSZ szerződéses hulladékgazdálkodási alvállalkozója - hetente szállítja el a háztartásokban keletkezett hulladékokat illetve havonta gondoskodik a szelektív hulladékgyűjtésről valamint évente 10 alkalommal a zöldhulladék begyűjtésről.

Ezen felül a háztartásokban leggyakrabban keletkező veszélyes (étolaj, festékes doboz, elem, fénycső, akkumlátor, fáradt olaj) és nem veszélyes (csomagolási hulladék anyag, papír és műanyag hulladék, biológiailag lebomló hulladék) hulladékok környezetbarát elhelyezésére szolgál a Törökszentmiklóson is működő Hulladékudvar.

Az NHSZ Kétpó Kft. által működtetett hulladékudvar a Kossuth L. út hrsz.2110/14 alatt található, a Referencia Tüzép és a H- Beton telephely mellett. Hétfő-kedd-szerda és péntek 7-15 óráig, csütörtökön 10-18 óráig tart nyitva. T: 20/931-6610

A hulladékudvarban kihelyezett zöldhulladék gyűjtő konténerekben kizárólag nem fás szárú zöldhulladék (lombhulladék, fű) helyezhető el térítésmentesen.

Vigyázzunk a környezetünkre, ne halmozzuk fel a háztartásban keletkező hulladékokat.