TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

IV. Töröki Szárnyas Fesztivál

2019-06-25 13:05

 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre városunk gasztro- és kultúrfesztiválja, a Töröki Szárnyas Fesztivál a városi strandfürdő területén, ahová a két napos látogatójegy 500 Ft/fő. A programsorozatban mindenki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási lehetőségeket. A lassan hagyománnyá váló főzőverseny ebben az évben is nívós szakmai zsűri Gajdán Antal valamint a „Villeroy&Boch Culinari World Cup” világbajnokság ezüst és bronzérmes séfjei előtt zajlik. Ezen kívül kiállításokkal, termékbemutatókkal, koncertekkel, kirakodóvásárral és színes gyermekprogramokkal várja látogatóit a rendezvény.

 

A fesztivál augusztus 2-án várja az érdeklődőket zenés műsorral a Városi Strandfürdő és Kemping területén, ahol a Dupla Kávé & Köteles Cindy lép a színpadra. 

Augusztus 3-án 10 órától a díszvendég településünk Besenyszög bemutatása, a köszöntők és a megnyitó után kezdetét veszi a főzőverseny és más gasztroprogramok. Benedek Zsolt és Váradi Vilmos „Jó ebédhez szól a nóta!” című műsora mulattatja az ebédelőket. Délután 15,30 órától az Éneklő Szakácsok gondoskodnak a jó hangulatról, és aki szeretne, szerencsét próbálhat a tombolahúzáson. Záró programként a Bohemian Betyars lép színpadra este 8 órakor.

 

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit városi rendezvényünkre, mellyel a kikapcsolódás és vidámság mellett szeretnénk erősíteni a helyi gyökereinket és felkelteni mások érdeklődését is városunk iránt.IV. Töröki Szárnyas Fesztivál

2019. augusztus 2-3.

Fővédnök: Baromfi Termék Tanács – Dr. Csorbai Attila termékigazgató

Védnökök: Markovics László, Markót Imre

augusztus 2., péntek

18 óra Légierő zenekar (Kossuth tér)

20 óra Dupla KáVé & Köteles Cindy (Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és kemping)

 

augusztus 3., szombat Városi Strandfürdő

10 óra Megnyitó, köszöntők, bemutatkozik Besenyszög

12 óra -13:30 „Jó ebédhez szól a nóta!” Benedek Zsolt és Váradi Vilmos műsora

14:30-15:30 Főzőverseny eredményhirdetés, díjátadás, Gajdán Antal a "Villeroy&Boch Culinary World Cup" világbajnokság ezüst és bronzérmes séfjei

15:30-16:30 óráig Éneklő szakácsok műsora

16:30-17:30 óráig Tombolahúzás

20 óra Bohemian Betyars

Házi asszony, műsorvezető: Czeglédi Edit

Díszvendég településünk: Besenyszög

Szakmai kiállítók és termékbemutatók (Postagalamb röptetés, sólymász bemutató, stb.)

Szárnyas ételek főző/sütő versenye

Kísérő programok gyermekeknek (lézerharc, ugrálóvár)

Két napos látogatójegy: 500 Ft