TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

30 év a közszolgálatban

2018-09-03 15:10

A Tanácsi rendszer ösztöndíjasaként kezdte pályáját és 30 év elteltével is hűséges maradt az önkormányzathoz Ábrahámné Kada Éva, akinek a közszolgálathoz való ragaszkodását szeptember 1-én köszönte meg a városvezetés.

Már az alvégesi Hunyadi Ált. iskolában kitűnt tehetségével, ahol 1981-ben „Jó tanuló, jó sportoló” elismerésben részesült. Szolnokon a Vásárhelyi P. Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett 1985-ben és ugyanebben az évben felvételt nyert a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügy szakára. 1986-ban tanulmányi szerződést kötött a Városi Tanács Városfejlesztési és Gazdálkodási Osztályával, ahol a sikeres államvizsga letételét követően 1988. szeptember 1-én munkába lépett. A Művelődési Központ igazgatója az áthelyezését kérte 1990-ben gazdasági csoportvezetőnek, majd 1997-ben a MŰV Ház gazdaságvezetője lett. Munkája és az intézmény rendezvényei révén nagyon sok civil szervezettel, emberrel került kapcsolatba. Igazi közösségi emberként szerették és tisztelték Őt.  Az ezredfordulót követően kialakított un. „Kiskincstár „ létrejöttével, 2002. január 1-én ismét visszakerült a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályára. Még ez évben közigazgatási alapvizsgát, majd 2004-ben a közigazgatási szakvizsgát tett. Regisztrált mérlegképes könyvelő, aki a szakmája minden fokát végig járta, ügyintézőtől, a gazdaságvezetőn át egészen az osztályvezetői szintig. Jelenleg a Közpénzügyi Osztály osztályvezető-helyettese. A pénzügy területén sok változás ment végbe, de ő mindig megállta a helyét. Tapasztalt, elhívatott munkatárs, lelkiismeretes, a munkájára igényes, segítőkész kolléga. Hivatástudata, szorgalma kiemelkedő volt mindig. 

A 30 éves jubilálása alkalmából Dr. Libor Imre jegyző és Markót Imre polgármester jókívánságai mellett vehette át a jubileumi jutalmát.

Gratulálunk és további sikeres közigazgatási szolgálatot kívánunk!