TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Elindult a „ helyiSzaki „ weboldal Törökszentmiklóson

2016-05-05 10:22

Elindult a „ helyiSzaki „  weboldal Törökszentmiklóson

A helyiSzaki működése egy intelligens megoldás, amely a környezetünkből nyújt pontos választ az igényeinkre. http://torokszentmiklos.helyiszaki.hu/

A város önkormányzata január 28-i ülésén hozta meg a döntését, miszerint „a helyi megoldás, helyi igényekre” weboldal alkalmazásával segíti a lakosok és a vállalkozók egymásra találását, ezáltal gyors segítséget nyújt számtalan feladat megoldására. Ez a program a hagyományos hirdetésektől független egységes támogatást biztosít minden helyi kötődésű vállalkozónak és magánszemélyeknek.  A mindennapi életben felmerülő igények megoldására vállalkozók és lakosok is jelentkezhetnek.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a ház körüli teendők elvégzéséhez szakmánként kereshetünk vállalkozókat. De lehetőséget nyújt meghatározott feladatok elvégzésére is, legyen az korrepetálás, költöztetés, takarítás, bevásárlás vagy éppen rendezvényszervezés.

Sok vállalkozó regisztrálta már magát, és bízunk abban, hogy egyre többen igénybe veszik majd ezt a díjmentes szolgáltatást. A cél ugyanis az, hogy valóban segítsük egymást.  Lehetőség legyen mindenféle feladat átvállalására partnert találnunk, legyen az csak akár a tűzhelytisztítás vagy a  bútor összeszerelés, hiszen nem mindenki tud megbirkózni ezen feladat elvégzésével sem. Ilyenkor egyszerűen csak megkeresi, hogy kihez fordulhat segítségért. Aki tehát bármilyen munkát szívesen bevállalna, kérjük regisztrálja magát a http://torokszentmiklos.helyiszaki.hu/ weboldalon.

Regisztrálni szolgáltatóként illetve keresőként van lehetőségük.

Miután a munka el végeztével ugyancsak itt tudjuk értékelni a partner munkáját, ezáltal hozzájárulunk ahhoz, hogy valóban segítsük a lakosokat a megbízható helyi partnerek ajánlásával.

Bízunk abban, hogy az értékelés mindenkit igényes, precíz, pontos munkavégzésre ösztönöz és az oldalon megjelenő elismerő szavak a város elismert szakijává teszi az adott vállalkozót vagy lakost.

Látogassanak el a http://torokszentmiklos.helyiszaki.hu/  weboldalra és használják azt az igényeik szerint.