TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Fórumra várják a kis-és középvállalkozókat

2015-11-19 09:47

A helyi vállalkozások gazdaságösztönzése céljából Vállalkozói Fórum keretében mutatkozik be az Eximbank 2015. november 26-án (csütörtök) 10 órakor.

 

Helye: Polgármesteri Hivatal (Törökszentmiklós, Kossuth L. u. 135) díszterme

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt álló Magyar Export- Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) célja, hogy a magyar exportőrök számára hatékony finanszírozási és biztosítási konstrukciókat szolgáltasson. Az Eximbank és a MEHIB küldetése, hogy gazdaságpolitikai ösztönző eszközként – stratégiai partnerségben a hazai hitelintézetekkel az Exportélénkítési Hitelprogram (EHP) keretében – támogassa a vállalkozásokat, elősegítve a munkahelyek megőrzését, a foglalkoztatás növekedését és a magyar exportkapacitások bővülését.

Az integrált keretek között működő Bank és Biztosító feladatát közös szervezetben és megjelenéssel, EXIM elnevezéssel végzi. A Bank és a Biztosító látja el Magyarországon az exporthitel – ügynökségi feladatokat, melyeket az OECD és uniós keretek szabályoznak, azzal az alapvető célkitűzéssel, hogy elősegítsék a magyar áruk és szolgáltatások külpiacokon történő értékesítését.


Szeretettel várják az érdeklődőket!